مزایای سازه های فلزی
سازه های فلزی
در این مقاله سعی بر آن داریم تا شما را با مزایای سازه های فلزی یا همان اسکلت فلزی به کار رفته در ساختمان ها آشنا کنیم. اصلی ترین بخش هر ساختمان یا سازه همان اسکات فلزی آن است که بنیان بنا را خواهد گذاشت و همین موضوع توجه همگان را در این بخش از صنععت ساختامن به خود معطوف می کند.
مزایای سازه های فلزی نسبت به سازه های بتنی
سازه فلزی نسبت به سازه بتنی دارای مزایای بسیاری می باشند، به همین دلیل متخصصین و کارشناسان یکی از دلایل پیشرفت سریع و غیر قابل پیش بینی بسیاری از کشور های توسه یافته را استفاده از سازه های فلزی می دانند. پس با ما همراه باشید تا شما را با برخی از مزایای سازه های فلزی آشنا کنیم.
مزایای سازه های فلزی عبارتند از:
- مقاومت زیاد فلز
- دوام فولاد
- شکل پذیری فلز
- خواص ارتجاعی فولاد
- پیوستگی قطعات فلزی
- اشغال فضا
- تقویت پذیری و امکان مقاوم سازی
- سرعت نصب
- خواص یکنواخت فلز
- مقاومت متعادل مصالح فلزی
- انفجار
- هدر رفتن مصالح
- وزن کم ساختمان های فولادی
- افزایش کیفیت اسکلت سازه
- برگشت پذیر بودن کامل مصالح
- ضریب نیروی لرزه ای
- شرایط آسان ساخت و نصب
کاربرد سازه های فلزی
سازه های فلزی در ساخت ساختمان های مسکونی، ساختمان های اداری، ساختمان های تجاری، ساختمان های صنعتی ، ساخت سوله و انبار و غیره مورد استفاده قرار میگیرد.
لازم به ذکر است برای ساخت سازه های فولادی بهتر است حتما کار را با مشورت با افراد متخص در حوزه مربوطه شروع کنید. چنانچه مشاوره ایی در زمینه نحوه استفاده مناسب از سازه های فلزی در هر نوع کاربری مورد نظرتان می باشید می توانید با کارشناسان ما بصورت تلفنی تماس حاصل نمایید و مشاوره ایی رایگان و تخصصی داشته باشید.
مزایای سازه های فولادی درانواع ساختار اسکلت فلزی
استفاده مزایای سازه های فولادی درانواع ساختار اسکلت فلزی متفاوت می باشند که عبارتند از:
فولاد متعارف: در این حالت اجزای فولادی خارج از سایت ساخته به طول مناسب برش داده و به هم جوش میخورند.
فولاد پیچ شده: در این حالت نیز قطعات فلزی خارج از سایت ساخته و در محل مناسب پیچ و مهره خواهند شد.
فولاد سنجی سبک: در این حالت نیز که شبیه به ساختار اسکلت چوبی می باشد ، با اجزای فولاد سنجی به جای قطعه های چوبی مورد استفاده قرار می گیرند.
معایب اسکلت فلزی
همانگونه که گفته شد اسکلت فلزی دارای مزایای فراوانی نسبت به دیگر موارد دارد ولی این را هم باید بدانم که اسکلت فلزی معایبب را هم به همراه دارد که بایستی آن را بدانید.
معایب اسکلت فلزی عبارتند از:
- با توجه به ویژگی فولاد که در برابر عواملی چون خوردگی و زنگ زدگی مقاومت بالایی نخواهند داشت، با این حساب باید این نکته را در نظر بگیریدکه در اثر خوردگی قطعات ممکن است ابعاد آن ها کاهش یافته و به تعمیر و بازسازی و نگهداری نیاز دارد.
- در ساخت سازه به روش اسکلت فلزی به اینصورت است که تعداد قطعات فلزی زیاد ولی ابعاد فلزات کوچک واهند بود پس با این حساب گرایش آن ها نسبت به کمانش یک عیب بزرگ به حساب می آیند.
- با افزایش بیدا کردن دما، دمای اسکلت فلزی نیز افزایش پیدا می کند و به دمای حدودا ۵۰۰ الی ۶۰۰ درجه خواهد رسید که این ود موجب می شود مقاومت و تعادل ساختمان به خطر بیفتد.
- جوشکاری کردن بشکل مناسب قطعات فلزی و همچنین اصولی و نداشتن نظارت دقیق مهندسین ممکن است مقاومت سازه را با خطراتی جدی روبرو کند.
جهت مشاوره رایگان در زمینه ساخت انواع سازه ها (سازه فلزی ، ساخت اسکلت فلزی، ساخت سوله به خصوص ساخت سوله در کرج)با کاربری مورد نظر خودتان ی توانید با شرکت مهندسی کبیر سازه تماس حاصل نمایید تا ما شما را از ابتدای شروه به کار پروژه خود بصورت اصولی و تصصی یاری کنیم .