مراحل ساخت سازه فلزی
مراحل احداث سازه فلزی:
روند احداث یک سازه فلزی (سوله فلزی، ساختمان فلزی) می تواند گاهی اوقات خسته کننده و گیج کننده باشد. با این حال ، دانستن و تکمیل هر مرحله برای مونتاژ ساختمان فلزی شما ضروری است.
اگر تصمیم دارید یک سازه فلزی بسازید، ایده خوبی است که با مراحل ساخت آن آشنا شوید.
احداث سوله فولادی در صورتی که دانش ساختمانی قبلی داشته باشید در واقع می تواند بسیار ساده باشد. در هر صورت ، این هنوز یک وظیفه سنگین است و اگر ندانید که چه کاری انجام می دهید ، بسیار دشوار است.
حتماً از نکات ایمنی مرتبط با احداث سازه خود پیروی کنید و این مراحل را برای رویکردی پیچیده دنبال کنید.
نحوه ساخت یک سازه فلزی
مرحله ۱: نگاهی به دستورالعمل ها
قبل از شروع ساختن ، حتما به نقشه ها و دستورالعمل های سازه خود نگاه کنید تا ایده بهتری در مورد چگونگی هماهنگی هر قسمت بدست آورید. همچنین باید در کل مراحل به دستورالعمل ها مراجعه کنید.
مرحله ۲: بنیاد
پی یکی از مهمترین عناصر ساخت ساختمان فلزی شماست. مطمئن شوید که سطح دال سیمان شما کاملاً صاف باشد تا پیچ ها به راحتی پیدا شوند. دستورالعمل ها را مشاهده کنید تا بفهمید پیچ های لنگر شما به کجا می روند.
حتماً دال خود را از مرکز هر پیچ و بین پیچهای لنگر خود اندازه بگیرید و سپس آنها را با هم مقایسه کنید تا از یکنواخت بودن آنها اطمینان حاصل کنید.
برای اطمینان از اندازه گیری صحیح دال ، از بالا سمت چپ دال به سمت راست پایین و سپس از بالا سمت راست تا پایین سمت چپ اندازه گیری می شود. اگر این دو اندازه گیری برابر باشد ، دال سیمان شما شکل مناسبی دارد. این نکته خوبی برای تشخیص زود هنگام هرگونه مشکل است ، بنابراین ممکن است به راحتی اصلاح شوند.
مرحله ۳: قاب
قسمت اول فرایند کادربندی با ستون های I-Beam و تیرچه ها آغاز می شود. از آنجا که این ساختمان ها “از قبل مهندسی شده” هستند ، تمام قطعات برای شما برش داده می شوند ، مشت می شوند و جوش می خورند. این تیرها سنگین ترین و اساسی ترین قطعه ها برای ساخت سازه فلزی شما خواهند بود.
قبل از اتصال ستون ها ، مطمئن شوید که پیچ و مهره های شما فاقد هرگونه بتن بوده و به درستی قرار گرفته اند.
مرحله چهارم: لباسهای چوبی ، براقها و دهانه های قاب دار
پس از اینکه چارچوب های اصلی را به دست آوردید ، می توانید فریم های ریف ، زیره های لبه دار ، سوراخ ها و محفظه های دیواری باقیمانده را که به دیوارها و سقف پشتیبانی بیشتری می کنند اضافه کنید. مهاربندی موقت را نصب کنید و بگذارید تا قاب در مرحله ثابت بماند تا اینکه در مرحله بعدی ورق کاری دیوارها را کامل کنید.
مرحله ۵: سقف و دیوارها
در این مرحله ، بیشتر کادر بندی ها باید تکمیل شود. از اینجا می توانید تمرکز خود را بر روی عایق ها ، دیوارها و ورق های سقف بگذارید. به راحتی با استفاده از اتصال دهنده ها ورق را به داخل قاب پیچ کنید. اتصال دهنده های بلندتر با نخ های کوچکتر ، پانل های شما را به قاب متصل می کنند. اتصال دهنده های کوتاهتر با نخهای بزرگتر ، پیچ کوک نامیده می شوند ، صفحات را به یکدیگر متصل می کنند.
پس از اتمام دیوارها ، می توانید بر روی پانل های سقف تمرکز کنید ، و همچنین می توانید به یاد داشته باشید که آب و هوا را حذف کنید. بنابراین همان کاری که با دیوارهای فایبرگلاس انجام دادید و هر ورق را با یک نوار بسته بندی مهر و موم کنید تا یک مانع ضد آب ایجاد شود. برای اتصال قسمت زیرین نوار بسته به پایه لبه درست در خارج از نوار دو طرفه ، از نوار درزگیر ماستیک استفاده کنید.
سیلر را از بالای نوار بسته ببندید تا ورق سقف را به آن متصل کنید. نوار کاغذی محافظ را روی ماستیک بگذارید تا زمانی که آماده نصب ورق بعدی شوید. مراقب باشید که نگذارید عایق بین ورق های سقف و نوار بسته شود. هنگامی که نوار کاغذی محافظ را پوست گرفتید ، می توانید ورق بعدی را نصب کنید.
مرحله ۶: زیبایی شناسی
آخرین مرحله در ساختن ساختمان فلزی شامل هر یک از تریم ها ، ناودانها ، لوازم جانبی و سایر گزینه های طراحی ساختمان فلزی است که شما خریداری کرده اید. همچنین ممکن است بخواهید از نوار و انبر گیره دو طرفه استفاده کنید تا قطعات را در صورت لزوم در کنار هم قرار دهید. تر و تمیز نه تنها به نظر می رسد ساختمان شما به پایان رسیده است ، بلکه به شما کمک می کند تا ساختمان درز نداشته باشد. در آخر ، شما هر در ، پنجره و منافذی را اضافه خواهید کرد. و در آخر ، ساختمان شما کامل خواهد شد.
در ضمن ، به مشاغل تکمیل شده ما نگاهی بیندازید و هرگز نمی دانید از کجا برای ساختمان فلزی خود الهام می گیرید.
ساخت سازه فلزی
برای کمک به پروژه ساخت سازه فلزی خود با ما تماس بگیرید!
اگر به دنبال ساخت یک سوله فلزی هستید و یا اگر ترجیح می دهید سازه فلزی خود را احداث نکنید ، ما خدمات ساخت سازه فلزی همه از پی تا کلید را ارائه می دهیم.