اجرای اسکلت فلزی جوشی

امروزه درساخت ساختمان ها از اسکلت های فلزی و فولادی استفاده می شود. ساختمان های فولادی مقاومت و استحکام بیشتری نسبت به ساختمان های بتنی دارند.ساختن اسکلت فلزی دقت بسیار بالایی میخواد، زیرا اجرای یک اتصال نادرست در ساخت، موجب وارد شدن آسیب های جدی به ساختمان می شود و در نتیجه باعث تخریب کل ساختمان و یا مقدار قابل توجهی از آن می شود.

برای اتصال سازه های فلزی جوشی غالبا از پیچ، مهره و یا جوشکاری و پرچی استفاده می شود، اما رایج ترین آن ها اتصال با جوش می باشد. به همین دلیل باید از نیرو هایی با مهارت بالا در جوشکاری در ساخت اسلکت فلزی جوشی استفاده شود.

یکی از مزایای اسکلت فلزی جوشی، سرعت بالای نصب آن است.

مزایا و معایب اسکلت فلزی جوشی

۱.متصل کردن اسکلت های فلزی با جوشکاری بسیار راحت تر می باشد.

۲.از روش جوشکاری اغلب در پروژه های سبک تر، راحت تر و ساختمان هایی که نقشه های راحت تری دارند، استفاده می شود.

۳.اتصال با جوشکاری به دلیل این که در همان محل ساخت، اجرا می شود دقت کمتری دارد و در نتیجه از کیفیت پایین تری برخوردار است.

۴.عدم استفاده از مهندسین جوشکار، عدم نظارت مناسب و همچنین استفاده از الکترود های نا مرغوب، باعث ریزش ساختمان شده و خسارات جانی و مالی جبران ناپذیزی دارد.

مزایا و معایب اسکلت فلزی پیچ و مهره ایی

۱.از روش اتصال پیچ و مهره ایی در پروژه های بسیار سنگین استفاده می شود زیرا مقاومت زیادی دارد. استفاده ای روش پیچ و مهره در ساخت ساز هایی با نقشه سنگین گزینه بیار مناسبی می باشد.

۲.اتصال سازه های فلزی به وسیله پیچ و مهره سخت و زمان بر می باشد.

۳.به دلیل آن که ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ایی در کارخانه انجام می شود، دقت و کیفیت بالاتری دارد و امکان ریزش ساختمان تحت بار را به حداقل می رساند.

۴.با توجه به باز بودن دست طراح و راحت تر بودن اتصال پیچ و مهره ها مهندسین می توانند ضخامت آن هارا تغیر داده و استقامت ساختمان را بالاتر ببرند.

۵.امروزه در اروپا و آمریکا تنها از ساخت سازه فلزی پیچ و مهره ایی استفاده می شود مگر در شرایط خاص و کم اهمیت بودن ساختمان از جوش استفاده کنند.

شرکت کبیر سازه یکی از قدرتمندرین شرکت ها در زمینه فعالیت های سازه های فلزی و ساختمانی است که اصلی ترین هدف آن ساخت و اجرای بهترین و با کیفیت ترین اسکلت های ساختمانی می باشد.

شرکت کبیر سازه با به کار گیری بهترین متد های مهندسی و ساخت و ساز، بستری نوین در زمینه ارائه خدمات ساختمانی و سازه های فلزی ایجاد کرده است.

هزینه اجرای اسکلت فلزی جوشی

هزینه اجرای اسکلت های فلزی جوشی در سازه ها به عوامل زیادی بستگی دارد و متغیر است. مقدار و نوع آهن مصرفی، هزینه های جوشکاری، نوع طرح سازه، دستمزد مهندسین و مجریان سازه از جمله عواملی هستند که در مقدار هزینه اجراء این سازه ها موثر می باشند.

موارد استفاده اسکلت فلزی جوشی

در چند سال قبل از بتن برای ساخت انواع ساختمان استفاده می کردند اما امروزه سازه های فلزی جایگزین بتن شده و در اغلب ساختمان ها از آن استفاده می شود. یکی از عواملی که سازه های فلزی در بین مهندسین ساخت و ساز محبوب کرده استقامت بسیار بالا و نصب سریع و آسان آن می باشد.از سازه های فلزی در ساخت انبار ها، سوله، سردخانه، ساختمان های تجاری و مسکونی و همچنین باشگاه ها استفاده می شود.