هزینه ساخت سازه فلزی

در هر پروژه ساختمان سازی، سازنده ساختمان یا شرکت پیمان کار ساخت و ساز ابتدا بایستی یک برآورد هزینه برای ساخت پروژه ساخت و ساز خود داشته باشند تا با دیدی بار و واقع بینانه روند پروژه را شروع و در زمان معین، طبق استاندارد های ساختمان سازی به پایان برسانند.

بر این اساس افرادی که در سال جدید قصد ساخت سازه فلزی در سال ۱۴۰۱ را دارد بایستی یک برآورد هزینه برای ساخت پروژه ساخت فلزی خود داشته باشند.

در این مقاله قصد داریم شما را با هزینه ساخت سازه فلزی در سال ۱۴۰۱ آشنا کنیم. چنانچه نیاز به مشاوره تخصصی در زمینه هزینه ساخت سازه فلزی در سال ۱۴۰۱ دارید میتوانید با مشاوران کبیر سازه تماس حاصل نمایید.

انواع هزینه ها در ساخت سازه فلزی در سال ۱۴۰۱

بیشترین هزینه ها در ساخت سازه فلزی مربوط به خرید میلگرد و تیرآهن است. امروزه با توجه به تورم موجود در کشور و افزایش قیمت چند برابری فلز باعث بیشتر شدن هزینه های پایانی ساخت و ساز ها شده است. و علاوه بر خرید تیرآهن و میلگرد هزینه های دیگری در ساخت و ساز های فلزی وجود دارد که در ادامه به آن نیز اشاره خواهیم نمود.

  1. قیمت اسکلت فلزی ساختمان (هزینه خرید تیرآهن و میلگرد)
  2. هزینه ایمنی حین ساخت سازه های فلزی
  3. هزینه سوخت برای حما تیرآهن مورد نیاز
  4. میزان دستمزد ساخت
  5. طراحی سازه های فلزی با توجه به کیفیت و نوع کاربری آن

ساختمان های فلزی و نحوه اجرای آن

تمامی سازه ها چه از نوع بتنی باشند و چه از نوع فلزی شامل هزینه هایی به غیر از نوع و جنس سازه هستند که به هزینه ها افزوده میشوند و باید در ساخت سازه به آنها نیز دقت کنید.

  • فونداسیون
  • ستون
  • تیر
  • تیرهای فرعی ( تیرچه)
  • پله
  • مهاربند (بادبند)
  • سقف

انواع سازه های فلزی

سازه های فلزی زیادی وجود دارند اما پرکاربرد ترین آنها عبارتند از:

  1. کشاورزی
  2. صنعتی
  3. گاراژها و کارگاه‌ها
  4. فولادی تجاری و مسکونی
  5. آشیانه هواپیما
  6. سازه‌های فلزی سفارشی

برآورد هزینه ساخت سازه فلزی

ساختمان‌های فولادی این پتانسیل این قابلیت را دارند که به هر اندازه و مشخصات مورد نیاز ساخته شوند. بسیاری از کارخانه‌های مربوطه می‌توانند به سادگی سازه فولادی سفارشی را طراحی و تولید کنند.

وزن هر مترمربع اسکلت فلزی تا ۱۰ طبقه حدودا بین ۸۵ تا ۱۳۰ کیلوگرم است و برای محاسبه عدد کلی قیمت، باید قیمت روز آن را در این وزن ضرب کرد. به این هزینه می‌بایست اجرت اجرای اسکلت فلزی را نیز اضافه کرد.

بنابراین برای برآورد هزینه ساخت سازه فلزی در سال ۱۴۰۱ باید مبلغ روز آهن در سال ۱۴۰۱ را طبق فرمول گفته شده محاسبه نمایید. چنانچه نیاز به محاسبه دقیق برآورد هزینه سازه فلزی خود دارید میتوانید با مشاوران و مهندسان شرکت تماس حاصل نمایید تا با خیالی راحت نسبت به هزینه های ساخت و ساز و همچنین هزینه های احتمالی پروژه خود اقدام به ساخت نمایید.

 

نارنجی سازه با کادری مجرب و مهندسان و مشاورانی حرفه ایی شما را در ساخت سازه های فلزی و بتنی و همچنین برآورد هزینه ساخت سازه فلزی در سال ۱۴۰۱ در خدمت شما عزیزان در سراسر ایران می باشد.

همچنین بخوانید :

قیمت هر متر مربع ساخت سوله

مزایا و معایب سازه های فلزی در ساخت و ساز

ساخت سازه فلزی در شهرک صنعتی کوثر